Поп пеjачот Јоце Панов неодамна се врати од Београд каде направи уште една успешна фотосесија со легендарниот Дејан Миличевич.

Посетата во Београд, Јоце ја искористи и на музичко поле, како што ни кажа ќе снима три нови песни, едната дует со најголемата српска ѕвезда но не отркрива која.
Јоце моментално настапува во клубови низ цела Македонија.