Казиното Фламинго Скопје организира концерт во живо со легендарниот Горан Бреговиќ и “ Бело дугме“ кои ќе настапат на плоштадот Македонија во Скопје . Казино Фламинго Скопје ве поканува на бесплатен концертот в недела со почеток во 21 часот. Овој концерт е подарок за сите граѓани на Северна Македонија и регонот, сите заедно да го прославиме големото отворање со голема забава
New sensation со Бело дугме во Скопје .
Пресконференцијата со членовите на Бело дугме и Горан Бреговиќ ќе започне во 18,00 часотот во просториите на казиното Фламинго во Мериот.

Со почит
Казино Фламинго Скопје