Познатата моторџика Ана Марија Таневска која моментално е во врска со познатиот бивши задругар Никола Ѓорѓевиќ се соочи со низа проблеми откако јавноста дозна за нејзината љубовна врска со Никола.

На Ана Марија почнаа да и се закануваат нејзини обожаватели и луѓе кои соработувала со нив односно договарала Инстаграм маркетинг на нејзиниот профил со цел да им накачи следбеници на профилите од фирмите кои истите ги рекламирала. Овие клиенти почнаа да и се закануваат на Ана Марија и нејзиното момче Никола со цел да ја растурат врската со тоа што се закануваат по пораки со слики од самите уплатници и ја навредуваат Ана Марија дека им барала пари, станови, коли и скапоцени работи.

Ана Марија ги демантира овие работи и вели дека чесно ја добила заработката од она што го сработила за нивните фирми и дека овие исти луѓе и љубоморат и сакаат да и ја растурат врската со Никола. Ана Марија го заклучи нејзиниот инстаграм профил со цел да не им зададе внимание и популаризира овие лаги. Ана Марија ги пријави во полиција овие закани и лажни информации кои го рушат пред се нејзиниот углед. Полицијата веќе е запознаена и работи на случајот.