Поп иконата или кралицата на поп-музиката Мадона го прослави 63 от роденден.Забавата била во кругот на потесното семејство и нејзиното 27 годишно момче Алхамалик Вилиам.Мадона како да не старее,а нејзините фанови се воодушевени од нејзиниот изглед како на тинејџерка.Мадона е најпродаваниот женски уметник на сите времиња.