Пред само неколку дена, познатиот  Дарко Влогс ,камионџија и инфленсер ја запроси неговата девојка Даниела Станковска од Битола , на романтична плажа на Хаваи.Запросувањето било како од бајките,а секоја девојка би сакала да е на местото на Даниела.Нивната страсна љубов ја овековечија токму на рајот на Земјата.

-Дарко е супер лик и се надевам ке биде добар татко.Позитивен е и сите знаеме дека е шегобиец.Многу ме изненади кога на првата брачна ноќ,ми шепна дека треба да сум понежна оти бил невин.Многу  се израдував дека сум му прва, се пофалила невестата на нивна блиска пријателка.