Скопјанецот Дарко алиас Влогс повеќе години работи во Чикго,Америка, односно вози камиони низ американските автопати.Ова интересно момче пред три години почна да снима видеа од  кабината во камионот и за кратко време го намами окото на јавноста. Неговите видеа станаа вирални,па за кратко време доби и своја публика како на Јутјуб така и на Инстаграм.Досетлив,шеговит со интелегентен хумор,тој почна да ги задева јавните личности.Некои го блокираа,некои го засакаа,но никој не остана рамнодушен на досетките на Даре.Летово тој ја посети родната Македонија и најави веридба со неговата девојка Беба.