Блиска пријателка на младоженецот Дарко Влогс и неговата сега веќе сопруга Даниела,со која нашата редакција стапи во контакт,а на која и ветивме целосна анонимност, ни откри интересни детали по нивната прва брачна ноќ на Хаваите.

-“ Даниела ми  се јави на Скајп и целата возбудена ми раскажа дека Даре ноќта бил многу возбуден оти му било прв пат.Тој скокал и рипал до плафонот и се радувал како детенце на цреша.  Невестата како поискусна му објаснувала на младоженецот што треба да прави,а по сексот  Даре искочил на балконот од хотелот и извикал- „ Луѓе мои ја изгубив невиноста,да пукаме сите заедно шампањ„.

Следното утро вработените од хотелот се собрале пред вратата на младоженците и пееле хавајски  традиционални свадбени песни и  фрлале цвеќиња за  да ја обележат невиноста на мажот., раскажува нивната пријателка.  Ноќта според кажувањата на невестата,целата игра, сосе предиграта, траела околу 10 минути,додава нашиот извор.