Нашата дизајнерка Моника Блажевска деновиве ја лансираше новата колекција пролет-лето.Таа вели дека инспирација за колекцијата нашла во природата,односно во цвеќињата кои даваат чувство на среќа и мир.

-“Тие се светлина,храна за душата,затоа и колекцијата се вика ” Bloom”, што значи цветањ”, вели дизајнерката. Нејзините модели ќе може да ги видите на нејзиниот Инстаграм профил bm.artdesign.