Брендот за очила “ ДИТА“  е најскапиот бренд за очила.Фантастичниот дизајн, стаклото и рачките се одлично дизајнирани до совршенство.“ ДИТА“ има машка ,женска и детска колекција,а почетна цена зависно од моделот, стартува од 500 евра па нагоре.