Иако се ближиме кон крајот на летото, познатата македонска водителка Лила Филиповска секогаш знае како да направи најдобра фотографија на плажа и со истата да направи бум на социалните  мрежи.

 

 

Деколтето на женската облека се смета за поженствено од другите облици на изработка на облека, бидејќи ги открива и истакнува градите, вратот, рамената и грбот (зависно од моделот) па затоа Лила Филиповска со нејзиното деколте од милион долари секогаш ги тресе социалните мрежи.