На денешен ден пред точно 8 години го снимивме спотот за “Што сака нека биде”, песна која стана и ќе остане класика на Македонската поп музика, а воедно е дел од сечиво ДНК без оглед на возрасната граница. Ви посакуваме убав и безбеден продолжен викенд. ❤️ – Напишаа ДНК на нивниот Фејзбук профил