Долгите чорапи со интересни дезени, дефинитивно се во мода оваа сезона. Тие се стилски уметничко откритие што мора да признаеме истовремено не заштитува и од студот. Интересно е што добиваме многу добра комбинација, носејќи ги со нашите омилени спортски чевли.

Брендови како што се Iceberg, Chromat и BIUU, нивната зимска колекција на модните писти ја прикажаа токму во оваа комбинација.

Crew Cut Socks: White Flame Finish Flame finish, give you those feet on fire look 🔥 Best suited for sizes: (US Men) 4-9 / (US Women) 3.5-10.5 / (EU) 35-42

Classic Checkerboard Design  Best suited for sizes: (US Men) 4-9 / (US Women) 3.5-10.5 / (EU) 35-42 Model is a size (US Women) 8.5 / (EU) 40 Unisex & Goes well with almost every sneaker and outfit

 

Сликите се превземени од модното списание Elle.bg и Pinterest