Модните дизајнери Доминико Долче и Стефано Габана и оваа летна сезона со своите колекции го достигнаа врвот. Еве ја најовата модна колекција за која се заинетерсираа многу познати светки имиња од џет-сетот.

©DOLCE & GABBANA, Photography by Branislav Simoncik