Јелена Карлеуша го пријавила сопругот Душко Тошиќ за семејно насилство дознава kurir.rs

Душан наводно и удрил шлаканица на својата законска сопруга, а пејачката одбила лекарска помош. а како што дознаваме на домашна адреса била испратена и полиција.