Сребрениот медаљон со три реда охридски бисери е најбараниот накит  на брендот „Филеви“. Овој уникатен накит можете да го најдете во нивната продавница на оригинални  охридски бисери во ниско приземје во Г.Т.Центар во Скопје. Од менаџментот на „Филеви“ велат дека ова уникатно парче е најбарно, посебно од странските туристи кои го посетуваат Скопје.