Шеф Марк кој го гледаме во емисијата Брза кујна одлучи да зимене на одмор со неговата сопруга.

Тој и неговата сопруга уживаат на Малдиви па решиле и новата година да ја дочекаат таму

Погледнете ги секојдневните фотографии и видеа кои ги објавуваат: