Легендарните “ Три стар“ со микас од латино,турки песни па се до грчки мелос ќе настапат утре во “Микаса“. Свирката е со старт во 21 часот. Четвртокот е резервиран за „ Микаса бенд“ и врвниот кларинетист Бурхан-Буки,а во сабота ќе настапат “ Компас бенд“. „Микаса“ е можеби единстевното место во Скопје, што несебично ги подржува македонските артисти и нивната музика.