Саша Поповиќ, наводно, решил со помош на адвокат да состави тестамент, во кој посочил кому го остава целиот свој имот.

Откако Поповиќ ги продал акциите во „Гранд“, почнал да инвестира во разни бизниси и со сопругата започнал неколку активности кои на нивните деца ќе им обезбедат подобра иднина.

Foto: Nikola Tomić

Foto: Nikola Tomić

Меѓутоа, свесен за времето во кое живееме, Саша наводно направил тестамент, за да го обезбеди своето семејство навреме.

– Сеша се консултирал со својот адвокат и решил се да и остави на Сузана. Таа е петнаесет години помлада од него, но тој има најголема доверба во неа и сигурен е дека таа ќе може да управува со целиот имот што го поседуваат – тврди извор за Скандал и додава:

-Тој има доверба во својата ќерка, како и во синот на Сузана, кого го воспита како да е свој. Но, повторно, тој е решен да остави се на Сузана, за која верува дека понатаму ќе сподели сè според неговата совест. Сигурно не мисли дека крајот е близу, само е свесен за времето во кое живееме и дека треба да го реши и тоа, поточно да има волја, а со тоа се согласува и Сузана. Но, пред нив само живот и планови се пред нив.

 

(telegraf.rs)