Дали сте подготвени за најспектакуларното роденденско шоу во градот ?
По повод првиот роденден на елитниот стек хаус „MiCasa“ имате можност да ја пробате целата храна за само 1999 денари  и да уживате во нашиот нов, модерен, роденденски амбиент кој ќе се одржи на 22-октомври.
Храната е неограничена, но не и местата! Купете си ја навреме вашата карта и дојдете заедно да создадеме нови спомени!

Број за резервации и карти: 075 317 387