По повод приближувањето на апсолутниот рекорд од 800.000 гледачи за пет недели проекции – екипата на филмот „Тома“ подготвува специјални подароци!

Од среда 27.10. во сите кино сали ширум Србија секој гледач ќе добие на подарок книга за животот на Тома, според која е снимен филмот.

Foto: Aleksandar Kujučev