За прв пат во Македонија светлечки игала во ексклузивниот стек хаус „Ми Каса”

Поминете го времето со вашите најблиски во еден ваков уникатен амбиент ! Резервирајте место во едно од седумте светлечки игала и почувствувајте се како да сте на друга планета