Виртуозот на труба Џамбо Агушев на 6 јули заедно со  “Микаса бенд “ ќе настапи во хотел-ресторанот “ Микаса“ на Кале. Ова е прв пат големата музичка ѕвезда да настапи во “ МиКаса“. За сите фанови на Џамбо,една добра вест,концертот ќе биде бесплатен. Единствено што треба,  е да ре резервира на тел.број 075317387.Инау во моментов Џамбо е актуелен со песната “ Ако утре ме нема„ заедно со легендарните ДНК. Концертот ќе стартува во 20.00 часот.