Фолк ѕвездата Елена Велевска сеуште се бори за старателството за нејзините три деца откако судот реши да ги додели на нејзиниот екс сопруг.
Елена и Маријан беа во брак неколку години во кои имаа три деца и живееја во Охрид. По разводот таа се врати во родниот Прилеп а судот ги додели децата на татко им. Повеќе од две ипол години таа се бори децата да си ги врати дома покажувајќи дека е совесна мајка. Таа борба трае до ден денес а Елена неколку пати изјави дека нема да се откаже од тоа.