Поп пејачката Елена Петреска во последно време толку многу го смени имиџот,што станува непрепознатлива.Откако стапна за прв пат на македонската музичка сцена ,пред околу 15 години,па се до ден денешен, Елена комплетно го менуваше стајлингот,па така , пронаоѓајки се себеси,денес таа  изгледа светски и урбано.Еве и зошто…