Пејачката дефинитивно овој пат покажа премногу!

Тијана Милентијевиќ или попозната како Тијана Е.М., денеска во студиото Гранд продукција ја сними новогодишна програма која што продукцијата ќе ја објави за време на дочетокот на 2022 година.

Познатата „Жена од султана“ блесна во досега невидено издание, а во одредени моменти покажа и премногу.

 

Извор: shilomagazine.com.au