Жените сакаат романтика, сакаат да им се симнуваат ѕвезди,сакаат карактерен маж, но се паѓа во вода  ако мажот што го одбрале,нема цврсто и мало газе. Една американска студија вели дека прво што жените забележуваат е насмевката кај мажот,потоа изгледот,а кога тој ке се заврти веднаш погледнуваат во неговиот задник.Некогаш на прво место беше машкото торзо, широките рамења и стомачните мускули, денес машкиот задник е на место број  еден.

Body of man, arms of man, ass of man, back of man