– “Ако има подобар задник во Македонија,пресечете ме овде”, ова е само еден од коментарите на гостите во популарниот скопски ресторан “Дион”на кејот на Вардар,токму кога крај нив ке помине фитнес моделот и  фит тренер Матина Анчевска или Мартина Марти.Оваа скопска девојка дефинитивно го има најубавото фитнес тело,а задникот од милион долари е токму нејзиниот.Марти веќе некое време работи како главен менаџер во Дион. Ако ве носи патот до овој популарен ресторан,згодната девојка нема шанси да ја утнете.Нејзиниот  долгогодишен професионален ангажман во фитнесот, направил таа да изгледа совршено.Ако сте љубители на добар женски задник,не одете во Бразил,дојдете токму во Дион.Овде љубезно ќе ве дочека убавото лице на згодната менаџерка Мартина Марти.