Учесниците Дениз Дејм и Марко Јањушевиќ Јањуш разговарале во дневната соба, а во таа прилика Дениз открила некои работи од нејзиниот живот и признала колку заработува од „OnlyFans“ каде што продава разголени фотографии.

“Работев сама. На OnlyFans. Имав стотици фанови. Плаќаат месечно и гледаат сè. Еднаш добив 4.000 евра на суд бидејќи некој објавил моја слика без одобрение”, признава Дениз а Јањуш се зачуди кога го слушна тоа.

FOTO: ZADRUGA OFFICIAL / SCREENSHOT

FOTOS: ZADRUGA OFFICIAL / SCREENSHOT Instagram profile @denisedameofficiel