Јапонски автомобили останаа заглавени на брод во чудна ледена бура на пат кон Русија.

Автомобилите сега можат да се користат само за делови откако замрзнале и се трансформирале во авто-иглуа во Јапонското Море.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Discover Earth (@discoverearth)