Едно од најпопураните места во Скопје,стек хаус “МиКаса“ на своите клиенти им приреди вистинско изненадување.Имено од сега, главниот Омер шеф и неговиот тим од професионалци,ќе може да ги поканите на вашите приватни забави, родендени и слично.Што значи, целиот кетеринг,од приборот за јадење ,па се до вкусните меса, ќе се подготвуваат пред вас и ќе бидат достапни и во вашите домови.Ваков тип на услуга е за прв пат во Македонија и секако ја разбуди љубопитноста на скопјани,па за резеврација на тимот на Омер шеф се чека и со денови. Се што треба да направите е да резервирате неколку дена однапред на тел.број 075317387.Кетерингот на“ МиКаса“е достапен на територијта на цела Македонија.