Штипјанецот Зоки Давитков ,сопственик на модното студио “ Диор„ дефинитивно е најубавиот стилист кај нас. Низ неговите златни раце продефилираа многу познати балкански ѕвезди,од Карлеуша,Анабела,Лепа Брена,Хелена Роза и други. Во неговото студио во  Штип,игла нема кај да фрлиш, зошто сите сакаат да ги разубавува Зоки. Велат му нема рамен.Неговиот тим го сочинуваат осум професионалци во својата работа.Зоки редовно ги следи модните трендови,ги посетува сите елитни саеми за фризери и искуството од таму несебично го предава во Македонија.Велат штипјанките се најсредените  жени ,еве и зошто.Го имаат најубавиот стилист со кого секојдневно се дружат.