Во последната емисија на јутјуберот Стефан Лазаров (Лазаров Шоу) гости му беа неговиот другар Мандар и популарниот Зоран Василевски Фаци.

Printscreen YouTube @lazarov

Зоран Василевски одговараше на интересни и незгодни прашања поставени од Лазаров а едно од нив беше и за простистуцијата во Скопје.
Зоки Фаци на ова одговори дека проституцијата во Скопке постои уште од многу одамна и дека тој не е макро но има контакт до таквите елитни девојки и дека нивната цена варира од 200 до 500 евра…

Погледнете го целото видео: