Македонската пејачка Ивона Јовановиќ позната на инстаграм како Ивона Јо лани ги убедуваше нејзините следбеници да се сакаат онакви какви што се, безразлика на тоа како изгледаат и дека не треба да се грижат за нивната дебелина и коментарите од другите луѓе. Таа почна да става слики од теретана, како вежба и слабее. Откако сфати дека нема ништо од тоа, никаква промена, Ивана го сврте листот. Веќе не велеше дека е ослабена и дека треба сите да се прифатат такви какви што се и замина за Турција под нож. Односно пејачката го операираше желудникот, операција која стана хит кај луѓето со вишок килограми. Што значи дека таа свесно ги разочара фановите и како и сите други дебелината ја намалува со намалениот желудник. Денес Ивoна ги објавува од ден на ден нејзините трансформации кон здрава и ослабена Ивона. Дебелината односно вишокот килограми Ивона ги остава во минатото.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Jo (@ivonajo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Jo (@ivonajo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Jo (@ivonajo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Jo (@ivonajo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivona Jo (@ivonajo)