Сигурно веќе започнавте со припремите за дочекот на Нова година. Доколку не можете да се одлучите за соодветен изглед ви предлагаме да ги разгледате комбинациите и се надеваме дека ќе добиете инспирација. Избравме прекрасни модели со светкави додатоци кои сметаме дека се идеални за претстојната вечер.

Доколку сакате елегантен и нежен изглед.

Светкав и комотен фустан кој може да го комбинирате со широк каиш или корсет.

Елегантен и луксузен изглед. Блузката може да ја комбинирате со црни /златни панталони или сукња.

Црн елегантен фустан со отворен грб кој може да го комбинирате со светкав накит.

Прекрасен долг фустан, со златести и бакарни нијанси.

За смели обожавателки на дреч црвено предлагме фустанче чија дречливост може да ја смирите во комбинација со потемни нијаси.