Времето е се уште доволно топло за да можете да си дозволите да носите полесна облека. Оваа сезона модерно е истакнување на разни аксесоари, а ние овој петок ви препорачуваме да одберете лежерна комбинација каде што акцентот ќе го ставите на големиот кариран шал.