Стек хаусот “ МиКаса“ реши да ги изненади своите клиемнти со екстра сезонски попуст на целото мени. Па така,сите гурмани и љубители на храната, ќе можат да уживаат во вкусното мени на шеф Хабип и неговиот тим од Истанбул. Само за потсетување првиот Стек хаус во Скопје се наоѓа на тврдината Кале и го има најубавиот поглед на Скопје. Овде работат врвни професионалци од Турција,а менито за храна, само по себе е уникатно и вреди да се проба.За дополнителни нинформции можете да се јавите на те. број 075 317387 или да ги посетите Фејсбук старната на Микаса -MiCasa Skopje ,како и страната на Инсаграм MI Casa skoje.