Инфлуенсерката Ана Стојанова е бремена и чека машко бебе. По кусата врска со Дино Петровски, Ана се повлече од јавниот живот и сега чека да стане мајка. Ана има 42 илјади следбеници на Инстаграм и важи за една од најскески скопјанки. Ана беше дел од скопскиот ноќен живот. Каде имаше добри  журки, беше и таа. Нејзиниот стил на облекување им беше интересен на младите девојки кои со мерак ја копираа.


Оваа девојка знае како да се стокми, било да е на денско кафе или ноќен клуб. Таа на својот Инсаграм профил објави фотки од стомачето и секако како декор сини балони со кои го навести раѓањето на нејзиното прво бебе и тоа прво  па машко.