21 годишниот инфлуенсер Марио Манов во говорна порака на Инстаграм упатена кон инфлуенсерот Душан Пауновски од Велес,јасно вели дека е најпопуларен во Македонија и од сите македонски ѕвезди што некогаш биле на овие простори,секако мислејки на мега ѕвездата Тоше Проески,Каролина,Елена Ристеска.

Принтскрин Инстаграм профил @manovv_23

Овие аудио пораки вчера  му ги објави  Душан Пауновски,јавно, на неговиот Инстаграм.Во пораките јасно се слуша како тој се фали дека е најбитен македонски лик и дека никој не зборува за македонските музички ѕвезди.Потоа објаснува како  два часа едитира слика и му дава комплименти на Душан дека е убав модерен дечко.

Ние како редакција се обидовме да добиеме изјава од Марио Манов во врска со оваа негова скандалозна изјава,но тој кусо ни одговори“ Вие се бодете“ и не блокираше од неговиот профил,што е уште еден доказ дека овој таканаречен инфлуенсер нема ниту почит, а  ниту култура.

Принтскрин Инстаграм профил @manovv_23

Кој е Марио Манов?

Ова момче според наши извори потекнува до виничко село во сирмошано работничко семејство,а со неговите во потрага за подобар живот, се преселиле во едно мало село во Германија,од каде тој редовно постира видеа за мода и слично.Нашиот извор вели дека тој работи како медицински брат и е на повик, односно  им менува пелени на стари и изнемоштени лица.

Марио на својот Инста редовно едитира видеа во кои става перика и глуми жена.

Принтскрин Инстаграм профил @manovv_23