Одговарајќи на прашањата за „Estradni Leksikon“, финалистот од последната сезона на музичкото натпреварување „Ѕвезде Гранда“, Исак Шабановиќ, не сакаше да издвои ниту еден пејач што го смета за „најдобра риба“. Што се однесува до музиката, тој призна дека не сака класична музика.

Исак беше прашан и кој е неговиот омилен член од жирито на споменатиот натпревар, а тој одговори:

– Александар Милиќ Мили!