Лила Филиповска, познато ТВ лице кое повеќе од 20 години е на Тв екраните. Со појавувањето на Интернет платформата Инстаграм, таа за кусо време собра над двесте илјади следбеници кои ја следат во чекор, и се што таа ќе постира, за кусо време станува хит.Било да е тренди гардероба, актуелен мејк ап, нов ресторан и слично. Некои  маркериншки истражувања, покажуваат дека токму убавото лице на ТВ водителката продава повеќе од било која Тв реклама. Прашањето е зошто токму Лила е милион свтлосни години пред другите т.н. инфлуенсери.

  1. Таа има сериозна професија-водител
  2. Модерна и негувана жена со урбан стил
  3. Начин на движење и комуникација,локвентност
  4. Редовно ги следи модните трендови и знае како да ги искомбинира модните детали
  5. Одамна расчистила со кичот и невкусот
  6. Професионален тим кој стои зад нејзината професионална работа
  7. Полна идеи за добра фотка или видео
  8. Никогаш на фотографиите не може да ја видите во иста комбинација, шминка и фризура
  9. Љубезност
  10. Женственост