По ЈК,и српската фолк дива Цеца морала да ги избрише  од  Youtube  дуетите со Аца Лукас.Двата дуета на Цеца и Ликас имаа милионски прегледи, но како што изјавил Лукас,му дошло преку глава парите од прегледите  na Youtube на песните да ги земаат неговите колешки,мислејки притоа на Цеца и Карлеша.

-„ Доста жеивеат на мој грб„ изјавил револтиран Лукас.