Можеме да заклучиме едно. Меган навистина има вкус! Нивната вила во Ванкувер, вредна 27, 5 милони долари изглед, баш како од бајките. Прекрасен поглед, огромен двор, сопствен пристап до реката. Куќата се простира на површина од 640 метри квардратни, има четири спрата, шест спални соби.

Извор: elle.rs