Поп дивата ЈК  беше гостинка на музичкиот фестивал“Usce Music week“ во Белград и направи бум. Четири пати го смени стајлингот,и направи шоу кое Србија долго ке го памети. Маса народ и аплаудитраше и заедно со неа во еден глас ги пееа нејзините големи хитови. Јелена си е Јелена, контроверзна, борец и лавица.