Потврдено е дека годинава хитот ќе бидат здолништата наместо фармерки и панталони. Овие модели на здолништа ќе бидат хит летната сезона, а Вие изберете го најдобриот модел според Вашата фигура. Тука ќе Ви помогнеме!

Доколку имате пошироки рамена, а потесни колкови изберете кратки здолништа со висока половина, кои ќе ги истакнат нозете, а ќе го балансираат горниот и долниот дел на телото. Овој модел ќе ги истакне нозете.

Hallow Skirt - Red - Petal & Pup USA

Endless Summer Skirt - Sand | Best seller alert! The perfect summer mini skirt in 100% cotton with elastic waist!

Широки колкови и тесна половина – Најдобар избор за Вас се широки здолништа со должина до колената. На овој начин возуелно ќе го намалите изгледот и волуменот на колковите.

Hopkins Skirt - Multi - Petal & Pup

42  Trendy Spring Outfits Ideas For Women

Some time ago, combining midi skirt and sneakers would be weird. However, today, the combo is stylish. Since I love and wear the two pieces together a lot, I decided to share outfits that inspire me.

За слабите девојки, без изразени облини најдобар избор е мини здолниште кое ќе го префрли фокусот на нозете.

Summer fashion skirts 2020: 20 female everyday clothes