На 3 Декември 2019 година во Мајами Флорида,Кристијан Диор ја промовираше новата есенска колекција за мажи за 2020 година.

Ревијата беше посетена од многу познати лица:

Ким Кардашијан Вест и Кортни Кардашијан http://Photo: David X Prutting.com/BFA

Малума и Орвил Пек.http://Photo: David X Prutting.com/BFA

 

Дејвид Бекам. http://Photo: Ben Rosser.com/BFA

Гвендолин Кристи. http://Photo: Ben Rosser.com/BFA

Бела Хадид.

И многу други.