Неделата на модата, ни донесе преубави модни парчиња, модни трендови кои ќе бидат хит сезонава што доаѓа. Кога сме кај акцесоарите, мора да признаеме дека конкуренцијата беше феноменална. Овие се најдобрите женски чанти кои беа презентирани на модните писти.

Най-добрите чанти от Седмицата на модата

Най-добрите чанти от Седмицата на модата

Най-добрите чанти от Седмицата на модата

Най-добрите чанти от Седмицата на модата

Най-добрите чанти от Седмицата на модата

Най-добрите чанти от Седмицата на модата

Най-добрите чанти от Седмицата на модата

Най-добрите чанти от Седмицата на модата

Най-добрите чанти от Седмицата на модата

Най-добрите чанти от Седмицата на модата