Марија Лазарова  со своите интересни фотографии  на Инстаграм го привлече нашето внимание и решивме ја прогласиме за  девојка на неделата.Оваа црвенокоса убавица ,со свој посебен и уникатен стил на шминкање и стајлинг ,успева да се одвои од масата на таканаречени турбофолкерки на кои уште пердуви на главата им недостигат за да бидат уште по кич. Марија со својот модерен и урбан стил покажува како треба да изгледа една млада скопска девојка во 21 век. Заследете ја  Марија на Инстаграм за да се уверите во тоа што ви го пишуваме, а има и зошто.