По седум години брак,пејачката Тамара Тодевска денес  потврди дека се разведува од сопругот Александар – Мачка.

– Да вистина е, не сакам да кажувам повеќе детали, не би додала ништо повеќе од ова, но ветувам дека наскоро ќе раскажам повеќе детали.

Тодевска сака тие да останат во добри и коректни односи, пред сѐ штитејќи го интересот на нивните две деца Хана и Дарен.