Младата пејачка Кристина Димитри откако се појави во музичките води,ја освежи  и така  веќе заспаната македонска  естрада.Бившата мисица,каде и да се појави мами воздишки. Од русокоса,го промени имиџот во бринета.Кристина не се срами да го покаже тоа што го има,од стас,глас и провокативни фотосесии.

Македонскиот шоубиз има комплетна естрадна ѕвезда. Медиумската подршка на Кристина може да и донесе Балканска,но и светска слава. Албанија ги има Бебе Реџа,Рита Ора,Ера Ештрефи и Дуа Липа.Ниа ја имеме Кристина Димитри, можеби до сега една од најсекси и најкомплетните македонки во шоубизот.