Style.mk во соработка со нашата популарна модна дизајнерка Моника Блажевска направи одлична соработа со која нејзините парчиња уникатна гардероба ќе може да си ги набавите и од дома.Се што треба да направите е да го посетите нашиот Инстаграм Style.mk3 , да си го одберете вашето парче гардероба ,а ние ќе ви го донесеме до дома. За денес ви одбравме три уникатни и рачно изработени комбинации кои се надеваме ќе ви се допаднат.

Стрит фешн